Αρχικός έλεγχος παραγωγής (IPC)

Ένας αρχικός έλεγχος παραγωγής (IPC) είναι μια επιθεώρηση των πρώτων υλών και των εξαρτημάτων πριν από την παραγωγή

Η Intertek θα επιθεωρήσει τις πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα πριν από την έναρξη της παραγωγής. Αφού παρέχονται δείγματα προϊόντων, θα επαληθεύσουμε ότι τα εργοστάσια έχουν παραγγείλει σωστά υλικά, εξαρτήματα και αξεσουάρ σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Θα επιλέξουμε και θα επιθεωρήσουμε τυχαία ένα δείγμα μερικώς παραγόμενων προϊόντων για πιθανά ελαττώματα και, στη συνέχεια, θα σας αναφέρουμε τα ευρήματά μας.

Σε κάθε στάδιο του κύκλου παραγωγής, ο επιθεωρητής της Intertek θα εκπονήσει μια πλήρη και λεπτομερή έκθεση επιθεώρησης, μαζί με ένα φωτογραφικό αρχείο εντός 24 ωρών από την επιθεώρηση που θα σας επιτρέψει να δείτε την εργασία που έχει αναληφθεί. Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο επιθεωρητών και μπορούμε να κανονίσουμε την επιθεώρησή σας εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.

Μια επιθεώρηση Intertek IPC θα σας προσφέρει μια ειδική άποψη πριν από την παραγωγή, δίνοντάς σας ένα δίχτυ ασφαλείας ποιότητας και την εμπιστοσύνη ότι οι προμηθευτές σας θα σας προσφέρουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που υποστηρίζουν τις αξίες της επωνυμίας σας.

  • Τα μάτια και τα αυτιά σας στο πάτωμα του καταστήματος
  • Επιθεωρητής στο χώρο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία
  • Λεπτομερής έκθεση επιθεώρησης με φωτογραφίες εντός 24 ωρών από την επιθεώρηση
  • Υποστήριξη και προστασία της επωνυμίας σας 
 
 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;