ΔΟΚΙΜΕΣ - TESTING

Αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας πληρούν και υπερβαίνουν τα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας, βιωσιμότητας και απόδοσης.

Από τις εργαστηριακές δοκιμές έως τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και πέρα από αυτήν, προωθήστε την αξία και την εμπορευσιμότητα των προϊόντων σας με υπηρεσίες δοκιμών και πιστοποίησης από την Intertek

Η σημερινή αγορά είναι περίπλοκη. Η παγκοσμιοποίηση έχει αλλάξει τον κόσμο, ανοίγοντας νέες αγορές, πηγές εφοδιασμού, κανονισμούς και προϊόντα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πλοηγηθείτε. Οι υπηρεσίες εργαστηριακών και εργαστηριακών δοκιμών μας παρέχουν τα δεδομένα που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία παραγωγής και να διαθέσετε το προϊόν σας στην αγορά γρήγορα και οικονομικά. Οι υπηρεσίες δοκιμών και πιστοποίησης της Intertek υποστηρίζουν την ποιότητα, την απόδοση, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, την ασφάλεια, τη συγκριτική αξιολόγηση, την αξιολόγηση, την επικύρωση, την ανάλυση και άλλες απαιτήσεις για προϊόντα, εξαρτήματα, πρώτες ύλες, ιστότοπους και εγκαταστάσεις.

Με πάνω από 130 χρόνια εμπειρίας, οι ειδικοί μας και οι παγκόσμιοι πόροι μας είναι εξοπλισμένοι για να καλύψουν τις δοκιμές, το χρονοδιάγραμμα και τις ανάγκες των προϊόντων σας. Καθώς οι κανονισμοί αλλάζουν και η τεχνολογία δημιουργείται ή καινοτομείται, οι γνώσεις μας και η τεχνογνωσία της βιομηχανίας διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα και η επιχείρησή σας είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες απαιτήσεις.

Σας βοηθάμε να φέρετε το προϊόν σας στην αγορά γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά για να συνεχίσετε την επιχείρησή σας να προχωρά συνεχώς.

 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;