ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ASSURANCE

Σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε και να μετριάσετε τον εγγενή κίνδυνο στις λειτουργίες, τις αλυσίδες εφοδιασμού και τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

Η διασφάλιση υπερβαίνει τις δοκιμές, την επιθεώρηση και την πιστοποίηση για να εξετάσει τα βασικά στοιχεία που κάνουν μια εταιρεία και τα προϊόντα της επιτυχημένη. Οι λύσεις διασφάλισης της Intertek παρέχουν αυτοπεποίθηση και απόλυτη ηρεμία ότι οι λειτουργικές διαδικασίες, τα συστήματα και οι άνθρωποι σας λειτουργούν σωστά για να σας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Οι εκτενείς υπηρεσίες ελέγχου, συγκριτικής αξιολόγησης απόδοσης και αλυσίδας εφοδιασμού παρέχουν πληροφορίες για κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων σας, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιχείρησή σας. Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας διασφαλίζουν ότι οι ικανότητές σας στο εργατικό δυναμικό είναι ενημερωμένες και σχετικές. Και οι ειδικοί μας σε όλο τον κόσμο φέρνουν τις γνώσεις τους στους πελάτες σχετικά με την αξιολόγηση της συνολικής απόδοσης, της ποιότητας και της παραγωγικότητας των εργαστηρίων, τον εντοπισμό και τον μετριασμό των κινδύνων, τον εξορθολογισμό των διαδικασιών παραγωγής και των αλυσίδων εφοδιασμού και πολλά άλλα.

Η Intertek δεν υστερεί σε καμία περίπτωση στην ικανότητά της να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις διασφάλισης ποιότητας για να ικανοποιεί κάθε μία από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας λύσεις σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων.

* Η Intertek δεν παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης. Κάθε συμβουλευτική δραστηριότητα που παρέχεται από την Intertek διαχωρίζεται και είναι ανεξάρτητη από τις δραστηριότητες δοκιμών και πιστοποίησης.

 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;