Πετρέλαιο και παράγωγα - φυσικό αέριο

Η Intertek Caleb Brett Παρέχει παγκόσμιες, επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου ποσότητας και ποιότητας χύδην εμπορευμάτων από το 1885

Η Intertek έχει επιθεωρήσει και ελέγξει τα πολύτιμα χύδειν φορτία εμπορευμάτων των πελατών για πάνω από 130 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αργού πετρελαίου, καυσίμων, σπόρων, λιπασμάτων και πολλών άλλων προϊόντων. Ιδρύθηκε το 1885 από τον κ. Caleb Brett, οι επιθεωρητές φορτίου της Intertek βοηθούν τους πελάτες να προστατεύσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα κατά τη μεταφορά, αποθήκευση, μεταφορά και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες φύλαξης φορτίων. Η Intertek παρέχει υπηρεσίες επιθεώρησης φορτίου και αποθέματος σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων λιμένων και διυλιστηρίων πετρελαίου, παραγωγής και πετροχημικών περιοχών παραγωγής. Η Intertek προσφέρει διεθνή κάλυψη υπηρεσιών και συντονισμού 24/7/365.

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;

 
 

Intertek

Επιθεώρηση Πετρελαιοειδούς Φορτίου

Ποιοτική και ποσοτική επιθεώρηση ασυσκεύαστου φορτίου για αργό πετρέλαιο, επεξεργασμένων καυσίμων, και άλλων πετρελαιοειδών προϊόντων.

Intertek

Έλεγχος πετρελαίου

Οι υπηρεσίες πετρελαϊκών δοκιμών της Intertek υποστηρίζουν το σύνολο των πετρελαϊκών προϊόντων

Intertek

Επιθεώρηση και έλεγχος LPG

Επιθεώρηση και έλεγχος υγρής μορφής πετρελαιοειδούς αερίου (LPG).

Intertek

Υπηρεσίες ελέγχου LNG

Δοκιμές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) και επιθεώρηση φορτίου.

 
Intertek

Επιθεώρηση Χημικού Φορτίου

Επιθεώρηση και υπηρεσίες ελέγχου χημικών και πετρελαιοχημικών ασυσκεύαστων φορτίων.

Intertek

Υπηρεσίες Επεξεργασίας Φορτίου

Παράγωγα πετρελαιοειδών, υπηρεσίες αργού πετρελαίου και υπηρεσίες επεξεργασίας χημικών προϊόντων.

Intertek

Μέτρηση και βαθμονόμηση

Οι υπηρεσίες μέτρησης και βαθμονόμησης είναι απαραίτητες προκειμένου να διασφαλιστεί η ακρίβεια και η αξιοπιστία και να μειωθούν τα δαπανηρά λάθη στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Intertek

Βαθμονόμηση LNG Δεξαμενής

Οι υπηρεσίες της Intertek για την βαθμονόμηση δεξαμενής υγρού φυσικού αερίου, προμηθεύουν με ακριβή ογκομέτρηση του πλοίου και της δεξαμενής ξηράς για αποθήκευσης LNG.