ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - CERTIFICATION

Επιβεβαιώνοντας επίσημα ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας πληρούν όλα τα αξιόπιστα εξωτερικά και εσωτερικά πρότυπα.

Η πιστοποίηση αποδεικνύει την αξιοπιστία σας στην αγορά. Για να αποδώσει αυτήν την αξιοπιστία, η Intertek διατηρεί εκτεταμένες παγκόσμιες πιστοποιήσεις και αναγνωρίσεις για τις υπηρεσίες δοκιμών και πιστοποίησης.

Καθώς οι παγκόσμιες αγορές αναπτύσσονται και επεκτείνονται, υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές που αναζητούν ασφαλή, αξιόπιστα και, όλο και περισσότερο, οικολογικά προϊόντα. Με διεθνή και τοπική επάρκεια, η Intertek φέρνει τα προσόντα που χρειάζεστε για να προβάλετε τα προϊόντα σας μπροστά στα σωστά μάτια. Προσφέρουμε προγράμματα πιστοποίησης που επιτυγχάνουν είσοδο στην αγορά σε διάφορους παγκόσμιους προορισμούς, προγράμματα για ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον και επίσης προγράμματα για την επαλήθευση της συμμόρφωσης της κοινωνικής ευθύνης τόσο για εσάς όσο και για τους προμηθευτές σας.

Η συνεργασία με την Intertek βοηθά στην προβολή και τη διατήρηση των χαρακτηριστικών ασφάλειας και απόδοσης των προϊόντων. Η ηγεσία και η εξειδίκευσή μας σε κανονιστικά πρότυπα και πιστοποιήσεις σάς κρατά μπροστά από τις αλλαγές και τις προκλήσεις και οι δυνατότητές μας και η γνώση της διαδικασίας από την προμήθεια έως τη θέση της αγοράς φέρνουν λύσεις που είναι αποδοτικές, οικονομικά αποδοτικές και ανταποκρίνονται στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;