Κατά την επιθεώρηση παραγωγής (DUPRO)

Κατά τον έλεγχο παραγωγής ή το DUPRO βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής και την ποιότητα

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για αποστολές μεγαλύτερης ποσότητας, σειρές προϊόντων με συνεχή παραγωγή, αυστηρές απαιτήσεις για έγκαιρες αποστολές και ως συνέχεια, εάν βρεθούν κακά αποτελέσματα κατά την επιθεώρηση πριν από την παραγωγή. Η Intertek θα επιθεωρήσει την παρτίδα παραγωγής και θα εξετάσει τα προϊόντα στη σειρά για πιθανά ελαττώματα, συνήθως όταν ολοκληρωθεί το 10-15% των εμπορευμάτων. Θα εντοπίσουμε εάν υπάρχουν αποκλίσεις και θα προσφέρουμε συμβουλές σχετικά με διορθωτικά μέτρα και θα ελέγξουμε εκ νέου τυχόν ελαττώματα κατά την επιθεώρηση πριν από την παραγωγή για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν διορθωθεί.

Σε όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής, ο επιθεωρητής της Intertek θα εκπονήσει μια πλήρη και λεπτομερή έκθεση επιθεώρησης, μαζί με ένα φωτογραφικό αρχείο εντός 24 ωρών από την επιθεώρηση, επιτρέποντάς σας να δείτε την εργασία που έχει γίνει Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο επιθεωρητών και μπορούμε να κανονίσουμε την επιθεώρησή σας εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.

Μια επιθεώρηση Intertek DUPRO θα σας προσφέρει μια ειδική άποψη πριν από την παραγωγή, δίνοντάς σας ένα δίχτυ ασφαλείας ποιότητας και την εμπιστοσύνη ότι οι προμηθευτές σας θα σας προσφέρουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που υποστηρίζουν τις αξίες της επωνυμίας σας.

  • Τα μάτια και τα αυτιά σας στο πάτωμα του καταστήματος
  • Επιθεωρητής στο χώρο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία
  • Λεπτομερής έκθεση επιθεώρησης με φωτογραφίες εντός 24 ωρών από την επιθεώρηση
  • Υποστήριξη και προστασία της επωνυμίας σας

 

 
 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;