ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ

Η εργασία στην Intertek σημαίνει την ένταξη σε ένα παγκόσμιο δίκτυο υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και παθιασμένων ανθρώπων που προσφέρουν ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών. Το επιχειρηματικό μας πνεύμα είναι το κλειδί για τη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας στη ζωή, βοηθώντας τους πελάτες μας να προχωρήσουν μπροστά.

Μια καριέρα με την Intertek σημαίνει ότι θα εφαρμόσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να διασφαλίσετε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ATIC (Assurance, Testing, Inspection and Certification) με πάνω από 43.800 άτομα σε 1.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 100 χώρες. Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στον κόσμο για τη Διασφάλιση Ποιότητας και προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να κάνουν αντίκτυπο με ελκυστικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε έναν κόσμο όπου η επιτυχία μιας εταιρείας εξαρτάται από τη φήμη της για την ποιότητα, την ασφάλεια και τα κοινωνικά υπεύθυνα προϊόντα και διαδικασίες, οι υπάλληλοι της Intertek κάνουν τη διαφορά. Είτε δοκιμάζετε στο εργαστήριο είτε στο πεδίο, αλληλεπιδράτε με πελάτες ή βοηθάτε τις λειτουργίες μας να λειτουργούν ομαλά, κάθε ρόλος είναι απαραίτητος για την παροχή Διασφάλισης Ποιότητας στους πελάτες μας.  

Ποιοι είμαστε

  • Είμαστε μια παγκόσμια οικογένεια που εκτιμά την πολυμορφία.
  • Κάνουμε πάντα το σωστό. Με ακρίβεια, ρυθμό και πάθος.
  • Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουμε να κερδίζουμε μαζί.
  • Διαθέτουμε και διαμορφώνουμε το μέλλον μας.
  • Δημιουργούμε βιώσιμη ανάπτυξη. Για όλα.

Η Intertek εκτιμά δημιουργικούς και καινοτόμους υπαλλήλους που είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, βοηθώντας τους να προστατεύσουν την επωνυμία τους και να επιτύχουν την επιτυχία. Προσπαθούμε να εμπλέξουμε και να ενεργοποιήσουμε τους υπαλλήλους μας στην επιχειρησιακή αριστεία, προσφέροντας την ευκαιρία να βελτιώσουμε τις δεξιότητές τους και να αναπτυχθούμε προσωπικά και επαγγελματικά σε ένα συνεργατικό περιβάλλον εργασίας 

Submit your CV to info.greece@intertek.com 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;