Υπηρεσίες Επεξεργασίας Φορτίου - Cargo Treatment Services

Παράγωγα πετρελαιοειδών, υπηρεσίες αργού πετρελαίου και υπηρεσίες επεξεργασίας χημικών προϊόντων.

Επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες επεξεργασίας φορτίου για πετρέλαιο εκτός προδιαγραφών και ραφιναρισμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε παγκόσμια βάση. Η Intertek παρέχει υπηρεσίες προσθετικής επεξεργασίας χύδην φορτίου στη βιομηχανία πετρελαίου. Οι επεξεργασίες φορτίου είναι έτοιμες για ακατέργαστα έλαια, καύσιμα και άλλα εκχυλίσματα φορτίου χύδην που δεν πληρούν τις εμπορικές προδιαγραφές.

Αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στις προδιαγραφές φορτίου, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης, του ελέγχου και της επεξεργασίας πολύτιμων φορτίων πετρελαίου, χημικών και ραφιναρισμένων προϊόντων. Με την επίλυση των προκλήσεων προμήθειας και εμπορίας των προδιαγραφών φορτίου, το συντομότερο δυνατόν, οι υπηρεσίες επεξεργασίας φορτίου της Intertek συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του κόστους και τη μεγιστοποίηση των κερδών.

Η υπηρεσία επεξεργασίας φορτίου παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε αποθέματα πρόσθετων ουσιών, αυτοδύναμα συστήματα άντλησης και σε υψηλά επαγγελματικά πρόσθετα σε όλο τον κόσμο.

Το προσωπικό επεξεργασίας φορτίου και ο κινητός εξοπλισμός έγχυσης είναι έτοιμα να χειριστούν οποιεσδήποτε από τις πρόσθετες ανάγκες σας, σε μία ή σε πολλές τοποθεσίες και μπορούν να χειριστούν τις πρόσθετες ανάγκες σας στην αποβάθρα, στο αγκυροβόλιο ή στις εγκαταστάσεις ξηράς, όπως τερματικά και διυλιστήρια αγωγών.

Προσφέρονται υπηρεσίες πρόσθετων για τα παρακάτω πετρελαιοειδή και πετροχημικά προϊόντα:

  • Αργό Πετρέλαιο,
  • Βενζίνη
  • Καύσιμο Jet, Κηροζίνη
  • Ντίζελ
  • Καύσιμο # 2 FO, HFO
  • Άσφαλτος
  • Και άλλα διυλισμένα προϊόντα.

 

 
 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;