Κυβερνηση & Εμποριο

Κυβερνητικές και εμπορικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας τις εισαγωγές σας, διευκολύνοντας τις εξαγωγές σας. Η Intertek Government and Trade Services υποστηρίζει τις κυβερνήσεις για την εφαρμογή προτύπων εισαγωγής Εξαγωγείς: Πληρούν με ασφάλεια τις κυβερνητικές απαιτήσεις και παραδίδουν τα προϊόντα σας στους πελάτες σας εγκαίρως.

Η Intertek βοηθά τις κυβερνήσεις, τα τελωνεία και τους εθνικούς οργανισμούς τυποποίησης να βελτιώσουν τη συμμόρφωση των εισαγωγών με τα πρότυπα ασφαλείας, να προστατεύσουν τα έσοδα από εισαγωγικούς δασμούς και να διασφαλίσουν τη διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού.

Η εμπειρία μας και τα προγράμματα αξιολόγησης της συμμόρφωσης συμβάλλουν στη διασφάλιση ότι τα εισαγόμενα προϊόντα πληρούν την ασφάλεια και άλλα πρότυπα. Το παγκόσμιο δίκτυο γραφείων μας παρέχει ταχεία επιθεώρηση, πιστοποίηση και αποτίμηση αποστολών. Οι υπηρεσίες επαλήθευσής μας παρέχουν τη διασφάλιση που χρειάζεστε για τη συμμετοχή σας στο διεθνές εμπόριο.

Χώρες που επιδιώκουν να αυξήσουν το οικονομικό τους προφίλ, να προστατεύσουν το περιβάλλον και τους πολίτες τους, να εφαρμόσουν και να πραγματοποιήσουν αξιολογήσεις εισαγόμενων αγαθών.

Η Intertek είναι ένας κορυφαίος πάροχος δοκιμών, επιθεώρησης και πιστοποίησης διαπιστευμένος παγκοσμίως από κυβερνήσεις, εμπορικούς οργανισμούς, συνεργασίες, εισαγωγείς και εξαγωγείς στη διευκόλυνση του εμπορίου.

Συμμετέχετε σε κυβερνητικό οργανισμό;

Είμαστε έμπειροι στη συνεργασία με τον δημόσιο τομέα σε πολλούς τομείς, όπως η ενέργεια, το νερό και οι μεταφορές.

Είστε εξαγωγέας ή εισαγωγέας στις ακόλουθες χώρες;

Διαπιστευόμαστε για την έκδοση των υποχρεωτικών πιστοποιητικών συμμόρφωσης ή των επιθεωρήσεων που απαιτούνται για εξαγωγή και εισαγωγή στις ακόλουθες χώρες. Αλγερία, Μπαγκλαντές, Μποτσουάνα, Καμερούν, Ισημερινός, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκαμπόν, Γκάνα, Ιράκ, Ακτή Ελεφαντοστού, Κένυα, Κουρδιστάν, Κουβέιτ, Μεξικό, Νιγηρία, Φιλιππίνες, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Τανζανία και Ουγκάντα.

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;

 
 

Intertek

Προγράμματα αξιολόγησης της συμμόρφωσης

Τα προγράμματα αξιολόγησης της συμμόρφωσης Intertek διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα δοκιμάζονται πλήρως σε αναγνωρισμένο εργαστήριο και πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί πριν αποσταλούν στη χώρα πελάτη.

Intertek

Επιθεώρηση πριν από την αποστολή

Η Intertek παρέχει υπηρεσίες επιθεώρησης πριν από την αποστολή (PSI) στις κυβερνήσεις ως μέσο προστασίας των εσόδων από εισαγωγές για τους ίδιους και τους πολίτες τους.

Intertek

Υπηρεσίες επαλήθευσης και ελέγχου διεθνούς εμπορίου

Υπηρεσίες για την υποστήριξη και επαλήθευση της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού σας από την κατασκευή έως την πρόσβαση στην αγορά.