Intertek Caleb Brett

Η Intertek Caleb Brett Παρέχει παγκόσμιες, επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου ποσότητας και ποιότητας χύδην εμπορευμάτων από το 1885

Η Intertek έχει επιθεωρήσει και ελέγξει τα πολύτιμα χύδειν φορτία εμπορευμάτων των πελατών για πάνω από 130 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αργού πετρελαίου, καυσίμων, σπόρων, λιπασμάτων και πολλών άλλων προϊόντων. Ιδρύθηκε το 1885 από τον κ. Caleb Brett, οι επιθεωρητές φορτίου της Intertek βοηθούν τους πελάτες να προστατεύσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα κατά τη μεταφορά, αποθήκευση, μεταφορά και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες φύλαξης φορτίων. Η Intertek παρέχει υπηρεσίες επιθεώρησης φορτίου και αποθέματος σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων λιμένων και διυλιστηρίων πετρελαίου, παραγωγής και πετροχημικών περιοχών παραγωγής. Η Intertek προσφέρει διεθνή κάλυψη υπηρεσιών και συντονισμού 24/7/365.

Προέλευση το 1885

Ο κ. Caleb Brett ήταν αγρότης στο Κεντ της Αγγλίας, ο οποίος είχε επίσης μια επιχείρηση που εξήγαγε σιτηρά στη Ρωσία και εισήγαγε ρωσικές γούνες και άλλα αγαθά στη Μεγάλη Βρετανία. Ο κ. Brett συνειδητοποίησε ότι απαιτείται μια ανεξάρτητη, αμερόληπτη, υπηρεσία επιθεώρησης φορτίου για τη ρύθμιση της ποιότητας των φορτίων και τη μείωση των επιχειρηματικών κινδύνων που σχετίζονται με το παγκόσμιο εμπόριο προϊόντων υψηλής αξίας. Μια ουδέτερη και ειλικρινή υπηρεσία επιθεώρησης ήταν η λύση. Ο κ. Brett ξεκίνησε μια νέα επιχείρηση το 1885 για να πιστοποιήσει την ποιότητα και την ποσότητα φορτίων σιτηρών πριν από την αποστολή.

Η προσέγγιση του κ. Brett στην επιχείρηση ήταν αφοσιωμένη και επαγγελματική, δεσμεύοντας ότι:

"Θα αντιμετωπίσω κάθε φορτίο σαν να ήταν δικό μου".

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η βιομηχανία πετρελαίου άρχισε να αναδύεται ως μια νέα παγκόσμια αγορά, με γνώμονα την εφεύρεση κινητήρων εσωτερικής καύσης και πετρελαιοφόρων πλοίων. Ο κ. Caleb Brett επέκτεινε την επιχείρησή του για να παρέχει επιθεώρηση και δοκιμές θαλάσσιου φορτίου για αργό πετρέλαιο και προϊόντα πετρελαίου διύλισης. Καθώς το παγκόσμιο εμπόριο αυτών των βασικών προϊόντων επεκτάθηκε, η εταιρεία του Caleb Brett επεκτάθηκε επίσης, προσφέροντας υπηρεσίες επιθεώρησης και εργαστηρίου σε πελάτες σε έναν αυξανόμενο αριθμό εθνών.

Σήμερα, το όνομα της κληρονομιάς Caleb Brett έχει μετατραπεί σε επιχειρηματική γραμμή Intertek Cargo, με τους έμπειρους επαγγελματίες να συνεχίζουν να παρέχουν την ίδια εστιασμένη αφοσίωση και εξειδίκευση στις υπηρεσίες πελατών. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τα υψηλά πρότυπα που έθεσε ο ιδρυτής του τμήματος μας το 1885, βοηθώντας στην προστασία των επιχειρηματικών συμφερόντων των πελατών μας, στη μείωση των οικονομικών, συμβατικών και κανονιστικών κινδύνων τους, και «αντιμετωπίζοντας κάθε φορτίο σαν να ήταν δικό μας».

 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;

 

Intertek Caleb Brett