Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ, ΤΟ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΊΕΣ ΜΑΣ

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η ιστορία της Intertek αφορούσε πάντα την καινοτομία. Το 1885 ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε και να πιστοποιούμε φορτία σιτηρών προτού τεθούν στη θάλασσα και το 1888 πρωτοπορήσαμε την ιδέα των ανεξάρτητων εργαστηρίων δοκιμών. Στη συνέχεια, το 1896, ο μεγαλύτερος εφευρέτης όλων έγινε μέρος της ιστορίας μας. Όταν ο Thomas Edison κυκλοφόρησε τα θαύματα της ηλεκτρικής ενέργειας και της λάμπας, ήθελε να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα του ελέγχονταν, δοκιμάστηκαν και ήταν ασφαλή. Ίδρυσε το γραφείο δοκιμών λαμπτήρων, αργότερα για να γίνει τα εργαστήρια ηλεκτρικών δοκιμών.

Πάνω από έναν αιώνα αργότερα, διατηρούμε το σήμα ποιότητας ETL του και συνεχίζουμε να καθιερώνουμε νέα πρότυπα ποιότητας για την προστασία των καταναλωτών και της φήμης των πελατών μας σε όλο τον κόσμο. Σήμερα είμαστε μια παγκόσμια δύναμη, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, προσφέροντας τεχνογνωσία Διασφάλισης Ποιότητας, που παρέχεται με συνέπεια με ακρίβεια, ρυθμό και πάθος, επιτρέποντας στους πελάτες μας να προχωρήσουν με ασφάλεια.

Τα θεμέλια και οι φιλοδοξίες της επιχείρησής μας παραμένουν αληθινά σε εκείνα που έχουν καθιερωθεί από τους οραματιστές ιδρυτές μας, και η καινοτομία και η ενέργειά τους συνεχίζουν να αποτελούν έμπνευση μας. Το πάθος και η επιχειρηματική μας κουλτούρα θα διασφαλίσουν ότι παρέχουμε στους πελάτες μας ασφάλεια, ποιότητα και διασφάλιση - σήμερα και στο μέλλον.

Ο σκοπός μας

ποιότητα και ασφάλεια.

Η αποστολή μας

Για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας με καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες διασφάλισης, δοκιμών, επιθεώρησης και πιστοποίησης για τη λειτουργία τους και την αλυσίδα εφοδιασμού. Παγκοσμίως. 24/7.

Το όραμά μας

Για να γίνετε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στον κόσμο για τη διασφάλιση ποιότητας.

Οι αξίες μας 

  • Είμαστε μια παγκόσμια οικογένεια που εκτιμά την πολυμορφία.
  • Κάνουμε πάντα το σωστό. Με ακρίβεια, ρυθμό και πάθος.
  • Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουμε να κερδίζουμε μαζί.
  • Διαθέτουμε και διαμορφώνουμε το μέλλον μας.
  • Δημιουργούμε βιώσιμη ανάπτυξη.