Συνδυασμένη Κάλυψη - Combined Cover

Κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης, τα εμπορεύματα εκτίθενται σε απώλειες ή ζημίες από οποιονδήποτε αριθμό κινδύνων. Η συνδυασμένη κάλυψη της Intertek παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για τα περιουσιακά σας στοιχεία παγκοσμίως.

Για εμπόριο με εμπιστοσύνη και για να ελαχιστοποιήσουν την αβεβαιότητα, οι έμποροι πρέπει να είναι σίγουροι ότι καλύπτονται όλοι οι κίνδυνοι τους, ιδιαίτερα όταν μεταφέρονται αποστολές υψηλής αξίας ή ξεκινούν νέες εμπορικές σχέσεις.

Η συνδυασμένη κάλυψη της Intertek συνδυάζει την υπηρεσία Εξασφάλισης Πλήρους Εξόδου (FOG) και την κάλυψη θαλάσσιας ασφάλισης. Το FOG ελαχιστοποιεί την έκθεσή σας σε οικονομικές απώλειες λόγω έλλειψης βάρους, ενώ η θαλάσσια ασφάλιση καλύπτει την απώλεια ή βλάβη του φορτίου κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης από την προέλευση στον προορισμό, μεταξύ άλλων εξαιτίας πολέμου, εμφύλιων συγκρούσεων και πειρατείας υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και αναλαμβάνεται από εξειδικευμένους ασφαλιστές. Μαζί παρέχουν ολοκληρωμένη, οικονομικά αποδοτική κάλυψη για το φορτίο σας, φέρνοντας ειρήνη στο μυαλό και εξοικονομώντας χρήματα.

 

Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση;

 

Υπηρεσίες Αγροτικών